ανοιξιάτικος γάμος

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Ο ανοιξιάτικος γάμος είναι καμβάς χρωμάτων, πάνω στον οποίο κάθε νύφη μπορεί να «παίξει», εκφράζοντας την χαρά της για το μυστήριο που θα την ενώσει με τον αγαπημένο της. Είναι η κατάλληλη εποχή για να μεταφερθεί ο γάμος από το εσωτερικό της εκκλησίας στο προαύλιο.

Ο ανοιξιάτικος γάμος μπορεί να είναι μοντέρνος αλλά και παραδοσιακός. Μπορείτε ακόμη να δώσετε κι μερικά vintage στοιχεία στη διακόσμηση, τονίζοντας τη ρομαντικότητα της ημέρας. Χρησιμοποιήστε υφάσματα σε διαφορετικούς, αλλά κοντινούς μεταξύ τους χρωματισμούς, συνδυασμένους με τα λουλούδια της εποχής που θα σας προτείνει ο ανθοπώλης. Μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε μια «δροσιστική γωνιά» στο προαύλιο της εκκλησίας, όπου μετά το τέλος του μυστηρίου θα προσφέρετε δροσιστικά ποτά στους καλεσμένους σας.

Για τη νύφη, η άνοιξη είναι η εποχή που μπορεί να φορέσει κάθε είδους φόρεμα. Συνήθως, βέβαια, αποφεύγονται τα «βαριά» υφάσματα, δίνοντας τη θέση τους σε πιο ήπια υφάσματα με λιγότερο όγκο, που αναδεικνύουν τη νύφη και εντυπωσιάζουν με την απλότητα και το δαντελένιο στολισμό τους. Για το γαμπρό οι σκουρόχρωμες επιλογές κουστουμιού είναι πάντα ασφαλείς, αν και μπορεί να δοκιμάσει μία ελαφρώς διαφορετική επιλογή, όπως το γκρι.

Εάν επιλέξετε να κάνετε το γάμο σας την άνοιξη, προετοιμαστείτε από νωρίς καθώς είναι η πιο δημοφιλής εποχή του χρόνου κι όλοι θέλουν έναν ανοιξιάτικο γάμο. Θα πρέπει να κλείσετε από νωρίς την επιθυμητή ημερομηνία προκειμένου να μην συναντήσετε προβλήματα και να είναι διαθέσιμη η εκκλησία της επιλογής σας. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο της δεξίωσης, καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη, ιδιαίτερα για τους χώρους με κήπο και τα κτήματα.

 

πηγη :www.fotomontaz.gr

Leave a reply

Your email address will not be published.