ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ

ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΠΑΠΟΥΤΙ

ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ

Το νυφικό παπούτσι είναι μία αγορά που πρέπει να πραγματοποιηθεί με σύνεση. Θέλει μεγάλη προσοχή, καθώς εάν δεν επιλέξετε σωστά, τότε ο γάμος μπορεί να εξελιχθεί σε επίπονη διαδικασία και να καταλήξετε με πρησμένα και χτυπημένα πόδια.

Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να έχει η νύφη στο νου της κατά την επιλογή του κατάλληλου νυφικού παπουτσιού είναι η άνεση. Εάν δεν νοιώθετε άνετα με δωδεκάποντο τακούνι, μην το επιχειρήσετε! Μπορείτε να πειραματιστείτε οποιαδήποτε άλλη φορά, αλλά για τον γάμο σας δεν είναι καθόλου καλή ιδέα! Το σωστό ύψος παπουτσιού είναι αυτό που βοηθάει το βάδισμα και δεν το δυσκολεύει. Μία γυναίκα με όμορφο βάδισμα είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, σε αντίθεση με μία νύφη που ψάχνει διαρκώς ένα μπράτσο να στηριχθεί!

Όσον αφορά το σχέδιο, το νυφικό παπούτσι πρέπει να συμπληρώνει το νυφικό και όχι να το ‘ανταγωνίζεται’ στα στολίδια. Ένα σκέτο σατέν παπούτσι δεν περνά ποτέ απαρατήρητο, σε αντίθεση με ένα παραφορτωμένο με φιόγκους και κρύσταλλα. Ο μινιμαλισμός πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος της νύφης!

Ακόμη, μην ξεχάσετε να υπολογίσετε την διαφορά στο ύψος σας φορώντας τα νυφικά παπούτσια. Εάν είστε αρκετά ψηλότερη απ’ τον γαμπρό, μην διστάσετε να φορέσετε όμορφες μπαλαρίνες!

Τέλος, εξασκηθείτε φορώντας τα νυφικά παπούτσια στο σπίτι και στις πρόβες νυφικού. Έτσι, θα γίνουν τυχόν διορθώσεις στο μήκος του νυφικού και θα μπορέσετε να τα συνηθίσετε στα πόδια σας. Μην διστάσετε να χορέψετε φορώντας τα παπούτσια σας!

Πηγή  :  www.fotomontaz.gr

 

Leave a reply

Your email address will not be published.