ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

ΣΤΥΛ ΓΑΜΟΥ: ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ

Ο ρομαντικός γάμος είναι ιδανική επιλογή για ένα ζευγάρι που θέλει να περάσει  την σημαντικότερη μέρα της κοινής τους ζωής σε ένα όμορφα στολισμένο χαλαρό περιβάλλον, παρέα με φίλους και συγγενείς δίχως επισημότητες και αυστηρούς περιορισμούς.

Το ρομαντικό στυλ συνδέεται άρρηκτα με την bohemian αισθητική και ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό καιρό. Φαναράκια με κεριά, λευκά λουλούδια, κομμάτια υφάσματος ή κορδέλες είναι μερικά στοιχεία που θα δώσουν στη διακόσμηση του γάμου σας ένα ρομαντικό τόνο. Μια ωραία ιδέα είναι τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! Τοποθετήστε τα σε ένα ή δύο δέντρα κι αμέσως θα δώσουν μία ονειρική νότα στο χώρο. Ο ρομαντικός γάμος ενδείκνυται για ξωκλήσια και εκκλησίες με ωραίες αυλές που μπορείτε να εφαρμόσετε τις παραπάνω προτάσεις, αλλά μην σας περιορίζει αυτό καθώς με λίγη φαντασία μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία σε εσωτερικό χώρο. Ακολουθήστε το ίδιο στυλ και στην επιλογή του νυφικού, προτιμώντας ένα φόρεμα με λεπτά υφάσματα, σε άλφα γραμμή και στολίστε τα μαλλιά σας με λουλούδια αφήνοντας τα ελεύθερα ή ελαφρώς πιασμένα.

Ένας ρομαντικός γάμος αποτελεί το κατάλληλο σκηνικό ώστε ο επαγγελματίας φωτογράφος να δημιουργήσει ονειρικές φωτογραφίες για το άλμπουμ σας. Ακόμη, εάν επιλέξετε ρομαντικό γάμο, μην παραλείψετε την φωτογράφιση της επόμενης ημέρας. Κρατήστε το νυφικό σας μία ημέρα παραπάνω εάν το έχετε νοικιάσει και εμπιστευθείτε τον φωτογράφο για μερικά πορτραίτα μαζί με τον αγαπημένο σας κοντά στη φύση, σε μία τοποθεσία με πράσινο κι ανθισμένα λουλούδια ή στην αμμουδιά. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο θα υπογραμμίσετε το στυλ που επιλέξατε για το γάμο, αλλά θα έχετε φωτογραφίες μοναδικής αισθητικής και ποιότητας που θα διατηρήσουν για πάντα την ατμόσφαιρα εκείνης της μέρας.

 

Πηγη: www.fotomontaz.gr

Leave a reply

Your email address will not be published.