ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Η φωτογράφιση γάμου το φθινόπωρο είναι σε κάθε περίπτωση ξεχωριστή. Το φθινόπωρο είναι μία «φωτογενής» εποχή, καθώς η ομορφιά του σκηνικού είναι αξεπέραστη, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για αστική τοποθεσία ή για εξοχική.

Ο επαγγελματίας φωτογράφος θα επιδιώξει να ενσωματώσει στο άλμπουμ γάμου σας  κάθε στοιχείο της εποχής, όπως τα πεσμένα φύλλα στα χέρια της νύφης, το γλυκό χρυσοκόκκινο φως που περνά ανάμεσα από τις φυλλωσιές των δέντρων και αγκαλιάζει το ζευγάρι…

Για την φωτογράφιση της επόμενης μέρας, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός ενημερωμένου άλμπουμ γάμου, ακολουθήστε τον επαγγελματία φωτογράφο σε έναν περίπατο στο δάσος με τα πεσμένα φύλλα, ή ακόμη καλύτερα εάν είστε εκτός Αθήνας, στα σοκάκια ενός παραδοσιακό πέτρινου οικισμού. Δοκιμάστε να εμπλουτίσετε την εμφάνισή σας και με ένα αξεσουάρ σε καφέ ή μπορντώ χρωματισμούς ώστε η αντίθεση με το λευκό χρώμα του νυφικού φορέματός να δίνει έναν σύγχρονο αλλά και αριστοκρατικό χαρακτήρα στην φωτογραφία.

Εμπιστευθείτε τις προτάσεις του επαγγελματία φωτογράφου γάμου και το υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα σίγουρα θα δικαιώσει την επιλογή σας!

πηγη:www.fotomontaz.gr

Leave a reply

Your email address will not be published.