Φωτογραφίες γάμου που δε θέλετε να χάσετε!

Είναι σίγουρο ότι την ημέρα του γάμου σας, θα έχετε πλούσιο φωτογραφικό υλικό να διαλέξετε. Υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες όμως που δεν έχετε σκεφτεί ότι δε θα θέλατε να χάσετε από τη μνήμη σας. Σας παραθέτουμε το top 10 φωτογραφιών που θα πρέπει να έχετε στη λίστα σας!

  1. Το νυφικό, πριν το φορέσετε. Ναι, σίγουρα θα έχετε πληθώρα φωτογραφιών με το νυφικό φορεμένο και πανέμορφο πάνω σας! Αλλά η εικόνα του νυφικού κρεμασμένου, υπάρχει για να σας θυμίζει τη στιγμή που το διαλέξατε, και είπατε ότι αυτό είναι το νυφικό για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.
  2. Οι μικρές λεπτομέρειες, όπως το κόσμημα που στολίζει το λαιμό σας, ή το λουλούδι στα χτενισμένα μαλλιά σας. Λεπτομέρεια που κρατάει την ανάμνηση ζωντανή.
  3. Η φωτογράφιση των προσκλητηρίων, απλωμένα και σε ένα υπέροχο φόντο. Εννοείται θα κρατήσετε προσκλητήριο του γάμου σας σε ένα φάκελο. Η στιγμή όμως είναι που κάνει τη διαφορά, και ο χρόνος μπορεί να αλλοιώσει την αρχική εικόνα του προσκλητηρίου σας!
  4. Το décor του γάμου, πριν έρθουν οι καλεσμένοι. Είναι μια απολαυστική εικόνα, που αποδίδει ακριβώς την ατμόσφαιρα που θέλατε να μεταφέρετε στο χώρο.
  5. Κάτι που συχνά ξεχνιέται αλλά είναι σημαντικό, οι καλεσμένοι! Τη στιγμή που τα στέφανα αλλάζουν ή περνάνε οι βέρες, η συνολική εικόνα των καλεσμένων στο background σας θυμίζει την αγάπη των καλεσμένων σας στη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας.
  6. Το ευχολόγιο, στολισμένο και τοποθετημένο για τους καλεσμένους σας. Είναι άλλη μια όμορφη εικόνα που θα σας κάνει να χαμογελάτε όταν χαζεύετε τις φωτογραφίες του γάμου σας.
  7. Η γαμήλια τούρτα σας. Είναι μια υπέροχη εικόνα για να κρατάτε στις αναμνήσεις σας. Ο στολισμός και η επιλογή είναι κομμάτι της συνολικής τελετής και της προσπάθειας που κάνατε για ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα.
  8. Τα παρανυφάκια σας σε αυθόρμητες πόζες. Τα παιδιά σε ένα γάμο γεμίζουν το χώρο ανεμελιά και αισιοδοξία, ενώ τα χαμόγελα τους θα γεμίσουν τη φωτογραφία.
  9. Εννοείται οι βέρες! Τοποθετημένες μαζί, ως σύμβολο της ένωσης δύο ανθρώπων στη κοινή τους ζωή.
  10. Η ανθοδέσμη της νύφης. Τα άνθη συνήθως έχουν συμβολικό χαρακτήρα, όπως τα τριαντάφυλλα και οι κρίνοι. Πάντα θα σας θυμίζει όλους τους λόγους για τους οποίους διαλέξατε αυτή την ανθοδέσμη!

Δημιουργείστε και εσείς την δική σας λίστα με τις δέκα σημαντικότερες φωτογραφίες γάμου που θα θέλετε να κρατήσετε για πάντα!

Leave a reply

Your email address will not be published.