καλοκαιρινός γάμος

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Το καλοκαίρι είναι η πιο δημοφιλής εποχή για το γάμο σας, καθώς ο καιρός είναι ιδανικός και μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε είδους ιδέα τόσο στην τοποθεσία όσο και στη διακόσμηση.

Ο καλοκαιρινός γάμος συνήθως τελείται σε ξωκλήσια αλλά και στην αυλή της εκκλησίας για όσους επιλέγουν να παραμείνουν στην πόλη. Η παραλία ή ένας ωραίος κήπος είναι πάντα πρώτα στις επιλογές των ζευγαριών που επιλέγουν το καλοκαίρι για το γάμο τους. Όσον αφορά τη διακόσμηση, επιλέξτε τόνους του μπεζ που θυμίζουν άμμο σε συνδυασμό με ένα έντονο χρώμα της επιλογής σας, όπως το βιολετί, το κοραλλί, το τιρκουάζ…  Ειδικά το καλοκαίρι, μην παραλείψετε να δροσίζετε τακτικά τους καλεσμένους σας με κρύα ροφήματα, ίσως και με δροσιστικές ατομικές φρουτοσαλάτες. Για τα λουλούδια, προτιμήστε ηλιοτρόπια, ντάλιες ή ακολουθήστε την πρόταση του ανθοπώλη σας.  Χρησιμοποιήστε γυάλες με κεριά, βότσαλα και ότι άλλο σας θυμίζει καλοκαίρι στην διακόσμηση του χώρου, αλλά μην το παρακάνετε, καθώς η διακόσμηση στόχο έχει τον στολισμό και όχι την μεταφορά ενός κλίματος διακοπών στο γάμο σας.

Σχετικά με τα φορέματα γάμου, συνιστάται ένα νυφικό αέρινο, με λεπτά υφάσματα, τα οποία θα αγκαλιάζουν και θα αναδεικνύουν το σώμα, δίχως τη χρήση στενής φόρμας και κορσέ. Μην ξεχνάτε πως η θερμοκρασία θα είναι ιδιαίτερα ζεστή και σίγουρα δεν θέλετε ένα φόρεμα που θα σας προκαλέσει δυσφορία. Ακόμη, πολλές νύφες προτιμούν τα κοντά φορέματα, συνδυάζοντάς τα με άνετα παπούτσια, ιδιαίτερα εάν ο γάμος τελεστεί σε ξωκλήσι και ακολουθήσει δεξίωση σε παραλιακό χώρο. Ο γαμπρός μπορεί να επιλέξει ακόμη κι ανοιχτόχρωμο κοστούμι, ενώ αν ο γάμος είναι λιγότερο επίσημος μπορεί ακόμη και να παραλείψει τη γραβάτα.

Ο καλοκαιρινός γάμος ενδείκνυται για τα ζευγάρια που θέλουν να αποδεσμευθούν από επισημότητες και τυπικά, δίνοντας έναν χαλαρό αέρα στον γάμο τους αφήνοντας τα συναισθήματα, τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τις στιγμές να πρωταγωνιστήσουν.

 

πηγη : www.fotomontaz.gr

Leave a reply

Your email address will not be published.