ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

 

 

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Το νυφικό χτένισμα και η αναζήτηση της τέλειας κουπ είναι το επόμενο βήμα μετά την εύρεση του νυφικού φορέματος! Κάθε γυναίκα θέλει να έχει όμορφα και περιποιημένα μαλλιά καθημερινά, πόσο μάλλον την ημέρα του γάμου της!

Όμως, όσο κι αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με ένα νυφικό χτένισμα, καλό θα ήταν να μην ξεφύγετε πολύ από τους κλασσικούς δρόμους και να προβείτε σε ακρότητες. Αφήστε τους κομμωτικούς πειραματισμούς για άλλη μέρα, και αφεθείτε στα χέρια ενός επαγγελματία που όχι μόνο γνωρίζει την δουλειά του, αλλά είναι πρόθυμος να σας συμβουλέψει και με την τέχνη του να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πρόσωπό σας. Ακόμη, μην δοκιμάστε δραστικές αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών σας, γιατί το πιθανότερο είναι να μην ικανοποιηθείτε από το αποτέλεσμα και να μην είστε ο εαυτός σας, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε! Επίσης, τους μήνες πριν τον γάμο σας, μην προχωρήσετε σε αφαίρεση μήκους από τα μαλλιά σας. Περιποιηθείτε την ψαλίδα εάν έχετε, αλλά να θυμάστε πως τα μακριά μαλλιά χτενίζονται με πολλούς τρόπους, αφήνοντας μία πληθώρα επιλογών σε εσάς και τον κομμωτή.

Τέλος, δώστε προσοχή στο ύψος του χτενίσματός σας. Εάν είστε ψηλότερη από τον γαμπρό, μην δοκιμάσετε ψηλούς κότσους και περίεργα πλεξίματα με ανοδική τάση, γιατί θα τονίσετε αυτή την διαφορά. Αν όμως είναι εκείνος πιο ψηλός, σίγουρα θα κολακευτείτε από ένα τέτοιο χτένισμα. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάστε πως σας πάει καλύτερα το χτένισμα που σας κάνει να αισθάνεστε ομορφότερη!

πηγη: www.fotomontaz.gr

Leave a reply

Your email address will not be published.